Закрит спортен басейн
2 posters
Страница 1 от 1
Закрит спортен басейн
Тук е много подходящо за зимния период,когато трябва да се тренира. Макар че някой правят точно обратното,просто за да се кали организъма.
Dimitri Belikov- Moderator
- Брой мнения : 106
Re: Закрит спортен басейн
Облякох банския,с който ми се виждаха всички татуировки .Въпреки че не избрах нарочно много изрязан модел.Не исках да го изкушавам допълнително.Но не знаех как,щях да реагирам,като го видя,по бански ,гол до кръста и всички мускули на показ.Господ да ми беше на помощ,че щях да ме се нахвърля.Влязох в помещението ,но него още го нямаше.Странно никога не закъсняваше ,да не би да се беше отказал.
Появи се като имаше още две гръмотевици в повече,скоро нямаше да има място на врата му. Болееше го но не трепваше и все пак,щеше да тренира с нея. За малко да му спре дъха и спря да го боли,когато я видя:
-Един път да си преди мен,много добре!
Казах като се усмихнах:
-Давай загрявай.
-Един път да си преди мен,много добре!
Казах като се усмихнах:
-Давай загрявай.
Дмитрий се появи,о Боже ,как очакваше да се съсредоточа ,върху тренировката ,докато изглеждаше така.Всичко в него крещеше,пожелай ме.А а аз го желаех ,толкова диво.Добре,че една възбудена жена ,не можеше да се разпознае,като един мъж иначе щеше да стане много неудобно.
- Здравей-казах ,като се опитах,гласът им да не трепери.Влязох в басейна ,за да загрея,както той каза,но не можех да откъсна очите си от него.
- Здравей-казах ,като се опитах,гласът им да не трепери.Влязох в басейна ,за да загрея,както той каза,но не можех да откъсна очите си от него.
-Внимавай Роза,ще се удавиш движи се с цяло тяло.
Тогава се приготвих и скочих,като тялото ми се изви и докато се покаже бях минал половината басейн. Поне така нямаше да я гледам и да си мисля за глуспоти. Започнах да загрявам,гръмотевиците боляха водата не им харесваше но бях свикнал с болката,за това си плувах нормално.
Тогава се приготвих и скочих,като тялото ми се изви и докато се покаже бях минал половината басейн. Поне така нямаше да я гледам и да си мисля за глуспоти. Започнах да загрявам,гръмотевиците боляха водата не им харесваше но бях свикнал с болката,за това си плувах нормално.
Да беше лесно ,да се каже ,но той не осъзнаваше ли ,колко беше секси и че вече полудявах и не знаех какво върша.Огледах се нямаше никой,само една малка целувка и казах и се стрелнах напред догоних го.Без да му кажа нищо ,озовавайки се до него го целунах ,а ръцете ми се разходиха по мускулите му.В този момент изобщо не ми пукаше и някой да ни видеше.Тялото му беше притиснато в моето и толкова горещо ,че ме изгаряше.
Още преди да осъзная тя се бе приближила до мен и ме целуваше,не можех да и устоя и въпреки,че ме бе страх някой да не ни види,я притиснах до себе си и отново я целуна. Възбуждаше ме за това просто я отблъснах от мен и казах:
-Моля те тренирай!
Казах аз,като се нуждаех да е далече от мен,защото не биваше това да става тук:
-На предела на търпението съм.
-Моля те тренирай!
Казах аз,като се нуждаех да е далече от мен,защото не биваше това да става тук:
-На предела на търпението съм.
- А аз вече минах моето,не мога да съм толкова близо до теб,да сме почти без дрехи и да не искаш да те докосвам.Не мога Дмитрий,обичам те и ще полудея.-Казах и излязох от басейна отидох ,да си взема халата,тренировката ,беше приключила,не можех да продължавам и да остана със здрав разум.
Изправих се,като излязох от басейна водата се стичаше от тялото ми.хванах хавлията опитах се да не я гледам но тялото ми казваше друго. Тогава просто тръгнах към съблекалнята:
-Продължи сама...
Но просто се опитвах да не я целуна да не я имам точно тук. Облякох се без да се къпя и тръгнах към стаята.
-Продължи сама...
Но просто се опитвах да не я целуна да не я имам точно тук. Облякох се без да се къпя и тръгнах към стаята.
Да продължа ?-той шегуваше ли се ,не можех нито с него ,нито без него.Откачах.Грабнах роклята с която бях дошла и я нахлузих ,без да махам банския.Не можеше дами се сърди за това,за което не бях виновна.Щях да отида в стаята му,за да си поговорим.Ох кой изобщо заблуждавах,че искам само разговор ?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Окт 21, 2011 10:17 am by Таша Озера
» Да преброим до 1000
Пет Окт 21, 2011 10:16 am by Таша Озера
» Да преброим до 0
Пет Окт 21, 2011 10:16 am by Таша Озера
» Партньор за РП ?
Нед Сеп 18, 2011 2:09 pm by Натали Хоуп
» Герои на дампирите
Пет Сеп 16, 2011 11:56 pm by Lissa